Afspraken

In verband met de maatregelen rond het corona-virus doen we voorlopig alleen wanneer het strikt noodzakelijk is consulten aan huis. Alle andere consulten doen we telefonisch of met behulp van een camera.

 

Hoewel het niet ideaal is, hebben we gemerkt dat video-bellen vaak goed werkt.

We gebruiken hiervoor Whatsapp, maar het kan ook op een andere manier als je dat prettiger vindt. Het is fijn als er iemand bij je kan zijn als cameraman of -vrouw.

Na het consult krijg je een verslag via de mail.

 

Voor een telefonisch- of video-consult rekenen we 10 euro per 10 minuten, het verslag kost 15 euro. 

 

Wanneer wij bij je thuis komen, is het natuurlijk fijn als jouw kindje aan de borst gaat drinken, zodat we goed kunnen meekijken. Mocht je kindje al eerder honger hebben, dan kun je alvast een paar slokjes geven.

Iedere donderdag is er een open inloop tussen 12.00 en 13.00 uur. Dit is bedoeld voor korte vragen (max 10 min) afspraken maken, of artikelen kopen. Onze praktijkruimte bevindt zich in het Centrum voor Jeugd en Gezin Leusden, de Mulderij 1. We zitten links naast de ingang.

Op donderdagen kun je ook langskomen voor een kolfconsult (op afspraak). Je kunt dan verschillende merken kolven zien, voelen en uitproberen. Dit maakt de keuze voor een passende kolf gemakkelijker. Ook krijg je informatie over hoe je het kolven het beste kunt aanpakken.

Tenzij anders afgesproken komen we bij jou thuis voor een consult. Voor de kolfconsulten kun je (op afspraak) op donderdagen terecht in onze praktijk, de Mulderij 1 in Leusden.