Voorlichting

“Borstvoeding is een van de meest effectieve wijzen om je baby een gezonde en veilige start te laten maken. Adequate zorg en begeleiding bij borstvoeding zijn essentieel voor moeders en hun gezin, om optimale borstvoeding te kunnen bieden”

Wereldgezondheidsorganisatie (WHO)

 

Borstvoeding is de meest natuurlijke manier om jouw baby te voeden. Om ervoor te zorgen dat jullie samen een goede start maken helpen we je graag door je de juiste informatie en begeleiding te bieden. Iedere situatie vraagt om een andere aanpak en daarom bieden we verschillende opties.

 

Informatieavond borstvoeding

Een goede voorbereiding is het halve werk, ook als we het hebben over het geven van borstvoeding. Onze voorlichtingscursus is speciaal voor zwangere vrouwen en hun partners, om vol vertrouwen met borstvoeding te beginnen. Klik hier voor meer informatie.

 

Consult

Tijdens het geven van borstvoeding kan je tegen problemen aanlopen. Graag helpen we je hierbij en zoeken we samen naar een passende oplossing. Een consult kan bij jou thuis, in onze praktijk of telefonisch plaatsvinden. Klik hier voor meer informatie

 

Zorgverlener

Graag helpen wij zorgverleners in ons vakgebied met vragen over borstvoeding. Samen zorgen we ervoor dat alle moeders de beste zorg ontvangen. Bel ons voor een gratis advies of maak een afspraak voor een nascholing of cursus.