Wie zijn wij

Audrey van Baggem  en Annette Noordhof

Audrey van Baggem is sinds 2008 lactatiekundige en heeft sindsdien ook haar praktijk Borstvoedingenzo. Daarnaast is zij kraamverzorgende en heeft ook daardoor veel ervaring met borstvoeding. Audrey is draagdoekconsulent en trainer van Dunstan babytaal  Ze is moeder van vier volwassen kinderen en houdt van dansen.

Annette Noordhof was als kraamverzorgende altijd erg gemotiveerd om moeders die borstvoeding wilden geven zo optimaal mogelijk te ondersteunen. Vanuit dat enthousiasme heeft ze de opleiding lactatiekunde gedaan en is sinds 2013 lactatiekundige. Af en toe werkt ze nog in de kraamzorg. Daarnaast is zij draagconsulente en ze geeft je graag informatie over het dragen van je baby. Ze is moeder van drie volwassen kinderen en houdt van illustreren.

Sinds maart 2014 vormen we een maatschap. Door onze krachten en kennis te bundelen kunnen we meer vrouwen ondersteunen bij de borstvoeding en onze bereikbaarheid vergroten.

We hebben een praktijkruimte in Amersfoort-Vathorst. Ons werkgebied is Amersfoort, Leusden en de ruime omgeving. Neem gerust contact met ons op voor nadere informatie of maak online een afspraak in onze agenda. We helpen je graag!

DSC_0160