Agenda

Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten binnen onze praktijk.

datumtijdomschrijvingkosten  
18 november19.30 tot 21.30webinar over borstvoeding voor aanstaande ouders15 euro, inclusief partner
15 december19.30 tot 21.30webinar over borstvoeding voor aanstaande ouders15 euro, inclusief partner

Wil jij je baby straks borstvoeding geven of twijfel je daarover? Wil je  graag meer weten over borstvoeding? Geef je dan op voor één van onze informatieavonden of webinars. Je krijgt eerlijke informatie en praktische tips & tricks. Je krijgt een samenvatting van de informatie na afloop thuis gestuurd. De avond kost 15 euro inclusief partner, kom gezellig samen.

De live bijeenkomsten worden gehouden in het Centrum voor Jeugd en Gezin in Leusden (De Mulderij 1, 3831 NV Leusden) en starten om 19.30. We ronden om 21.30 af. Vanwege de voorschriften van het RIVM kunnen we maximaal 12 mensen in de zaal plaatsen.

Je kunt je hier opgeven:

contact@borstvoedingenzo.nl

 

De webinars kun je thuis op de bank volgen. Een uur voor het webinar begint krijg je een mail met daarin een link naar het webinar. Tijdens het webinar heb je de gelegenheid om vragen te stellen aan de moderator, dit kan ook via een prive-chat. Je kunt je opgeven door het kader in te vullen achter de datum waarop jij wilt kijken. Het webinar is voor deelnemers tot 8 dagen na de uitzending terug te kijken.